Wie zijn wij? Wel, wij houden net als jij ontzettend veel van voetbal. We spelen het niet alleen zelf, maar wij kijken ook erg graag naar voetbal op televisie. Voor ons gaat er niets boven een gezellige avond voetbal kijken. Of het nu gaat om een Europese wedstrijd of de eigen Nederlandse competitie, maakt niet uit, zolang het maar voetbal is!

Actief voetballen in de zaal en het op veld

Wij zijn gepassioneerd door het spelletje. Niet alleen op het veld, maar als het echt te koud wordt, binden wij de veters aan voor een stevig partijtje zaalvoetbal. Onze passie voor voetbal wordt gekenmerkt door een niet te stillen honger naar alles wat van ver of dichtbij met het spel zelf te maken heeft. Het zal je niet verwonderen dat ook wij er vroeger van droomden om ooit een professionele voetballer te worden!

Voetbalkennis is macht!

Zoals elke voetbalfanaat willen wij ook echt alles weten over onze favoriete stervoetballers, waar ze spelen, hoeveel ze wegen, wat ze verdienen, het aantal goals dat ze gemaakt hebben, en zelfs met welke vrouw ze op stap gaan! We volgen het internationale voetbalnieuws op de voet op om te kijken hoe onze idolen in de buitenlandse competities presteren.

We zijn ook dol op spelletjes!

Omdat wij echte voetbalfreaks zijn, houden wij ook erg veel van voetbalspelletjes. We hebben het dan niet alleen over videospelletjes als FIFA en PES, maar we durven af en toe ook eens een gokje op het voetbal wagen. Om onze winstkansen te vergroten, proberen we werkelijk over alles wat met voetbal te maken heeft op de hoogte te blijven.

Voetbal is een teamsport!

Voetballen doe je niet alleen. Hetzelfde geldt voor weetjes en tips over voetbal. Er gaat niets boven gezellig met de vrienden over voetbal kletsen en discussiƫren. En net dat is onze ambitie! Leuk en interessant voetbalnieuws met jou delen!