Gewoon vanuit je luie zetel de sfeer beleven van de meest monumentale voetbalklassiekers? In de huid kruipen van je favoriete voetbalspelers? Daar hebben we voetbal videospelletjes voor! De games worden ook almaar realistischer. Je kunt de hete adem van de verdediging als het ware in je nek voelen. We hebben voor jou de top 5 voetbal videospellen samengesteld!

De top 5 zal een aantal bekende namen met zich meebrengen maar ook een aantal verrassingen. Op de pagina Casino Epoca app valt nog meer te zien over voetbal videospellen. De meeste mensen zullen een bepaalde voorkeuren voor een game console of soort spellen hebben, maar deze namen zijn voor iedereen een echte aanrader.

5. FIFA Road to World Cup 98

Deze voetbalsimulator zal de geschiedenis ingaan als het eerste voetbalspel waarin de spelers er niet uitzagen als kartonnen poppetjes. De geweldige 3D beelden zouden van dan af aan alleen maar gedetailleerder worden.

4. Championship Manager

Deze reeks is het neusje van de zalm voor wie in de huid van een voetbalmanager wil kruipen. Contracten onderhandelen, spelers trainen, opstellingen maken en 90 minuten lang van de wedstrijd zelf genieten, Championship Manager is de natte droom van elke voetbalfanaat.

3. Football Manager

Ook dit is een immens populaire voetbalmanager simulatie die menig voetballiefhebber eindeloze slapeloze nachten bezorgde. Deze franchise blonk vooral uit omwille van haar indrukwekkende grafische vormgeving en de al even imposante databank van 51 landen en 151 internationale competities.

2. Pro Evolution Soccer 2016

Door sommigen wordt PES 2016 beschouwd als het beste en meest realistische voetbalspel ooit gemaakt. Je kunt de zwaktes en de sterktes van de verschillende individuele spelers letterlijk tot in je vingertoppen voelen.

1. FIFA 2016

EA Sports – de ontwikkelaar van FIFA 2016 – beschikt al jaar en dag over de officiĆ«le FIFA-licentie om de echte voetbalvedetten in haar games te mogen gebruiken. De gameplay is authentieker en dynamischer dan ooit te voren. fifaTel daar nog de mogelijkheid bij om het op te nemen tegen spelers van over de hele wereld en je weet waarom FIFA 2016 op korte tijd alle records deed sneuvelen.

Jijzelf zal ongetwijfeld een persoonlijke voorkeur voor de ene of de andere titel hebben. Wat al deze videospellen met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal ontzettend verslavend zijn!