diary-684750_960_720We beschikken niet allemaal over de voetbalwijsheid als Johan Cruijff. Een van zijn legendarische uitspraken is “Ik heb nog nooit een zak geld een goal zien maken” en dat geldt eens te meer wanneer we het hebben over wedden op voetbalwedstrijden. Daarom reiken wij je hier de enige echte gids voor wedden op het voetbal aan!

De statistieken hebben vaak gelijk

Bekijk aandachtig de statistieken van de de thuis- en uitwedstrijden van beide clubs. Sommige ploegen spelen beter in eigen huis, terwijl andere teams een uitstekende “uitreputatie” genieten.

De geschiedenis herhaalt zich

Diezelfde statistieken leren ons ook meer over de historiek van vorige ontmoetingen. Je zou er versteld van staan hoe dikwijls de geschiedenis zich tussen twee clubs jaar na jaar herhaalt.

De vorm van het team

Kijk na hoe het team de voorbije weken presteerde en wie de tegenstanders waren. Kon de club tegen sterke opponenten goede resultaten voorleggen dan verkeren de spelers in bloedvorm en is een volgende overwinning zeer waarschijnlijk.

Volg de actualiteit

Informeer jezelf over blessures en schorsingen. Welke spelers ontbreken en hoe belangrijk zijn ze? Wie vervangt deze geschorste of geblesseerde voetballers? Ook deze vragen zijn van doorslaggevend belang om de winstkansen van een bepaald team in te schatten.

Schoenmaker blijf bij je leest!

Concentreer je op competities die je kent en probeer af te blijven van “exotische” divisies waar je niet vertrouwd mee bent. Kennis is macht, ook als het aankomt op wedden op voetbalwedstrijden.

Een ijzeren discipline

Zo mogelijk de belangrijkste raadgeving is om je eigen grenzen te kennen. Leg jezelf financiële limieten op en zet niet alles in op het resultaat van een ploeg. Op twee paarden wedden schaadt heus niet! Maak in geen geval schulden om te gokken!

We beweren niet dat deze richtlijnen je schatrijk zullen maken, maar ze zullen je alvast wel een heel eind op weg helpen om je winstkansen stelselmatig te vergroten. Veel succes!