soccer-slotsJe houdt van voetbal maar speelt ook graag op slot machines? Wat zou je ervan denken om je twee favoriete hobby’s te combineren? Dat kan met de word je eigen voetbalster – slot machine! Je betreedt het heilige gras van een voetbaltempel en de supporters schreeuwen je uitgelaten toe, terwijl jij je opmaakt voor een bloedstollende wedstrijd op je eigen voetbal slot machine!

Doelpunten en jackpots!

Laat de spoelen draaien en de bal rollen! Kruip in de huid van je favoriete voetbalspelers en proef van de roem. Word je eigen voetbalster – slot machine maakt je stoutste voetbaldromen waar en voert je naar de zevende hemel van het voetbal. Met het mes tussen de tanden troef je elke tegenstander af op zoek naar doelpunten en riante jackpots.

Goal!

Bij een winnende combinatie op de rijen veert het hele stadion recht om hun idool toe te juichen, en die held, dat ben jij! De kunst is om de kalmte en koelte van een echte superster te bewaren en de ene goal na de andere in doel te trappen. Gratis spins zijn de penalty’s van deze sportieve slot machine. Oog in oog met de doelman is het alleen nog aan jou om de bal in doel te schieten.

Steek de Wereldbeker in de lucht!

Als een echte voetbalfan ben je met niets minder tevreden dan de overwinning! Speel op de “word je eigen voetbalster – slot machine” en win de jackpot! Kampioen spelen doe je alleen door veel punten te verzamelen en doelpunten te scoren, net zoals in het echte voetbal.

Het beste van al is dat je met een voetbal slot machine kunt winnen zonder echt een goede voetballer te moeten zijn. Zelfs mensen die helemaal niet zo van voetbal houden, zijn helemaal weg van deze spectaculaire voetbal slot machine. Waar wacht je nog op? Word je eigen voetbalster!